Winnen: armbandje van ‘Liefs van Lies’ – because still I rise! (GESLOTEN)

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN

Soms leer je bij toeval iemand kennen met wie het ‘zomaar’ klikt. Dat kan ‘in real life’ zijn of via social media. Zo kwam ik zo’n twee jaar geleden bij toeval op de Instagram-pagina van Lies terecht en ik wist gelijk: dit is een bijzonder mens, een soulmate. Ze bezit de zeldzame gave overal lichtpuntjes te zien, bij haarzelf én bij anderen. Open-minded, onbevooroordeeld en een aanstekelijke dankbaarheid voor al het mooie dat het leven haar biedt. Lies is iemand die je het licht laat zien, al is het nog zo donker. A true inspiration!

En diezelfde Lies rijgt ook nog de leukste kettinkjes en armbandjes, onder de toepasselijke naam ‘Liefs van Lies’. Speciaal voor International Women’s Day maakte ze dit superleuke rise-armbandje als symbool voor alle vrouwen door wie zij zich geïnspireerd en gesteund voelt. Want dat is waar het om draait: dat wij elkaar, als vrouwen, steunen in plaats van bekritiseren.

~”There is no force more powerful than a woman determined to rise.”~
I Rise, You Rise, We Rise.

Via Lies mag ik dit armbandje weggeven. Het gaat om het onderste armbandje met de tekst ‘rise’. Wil jij het hebben? Stuur dan een mailtje naar info@lavidarosa.nl onder vermelding van ‘we rise’.  Op vrijdag 15 maart loot ik de winnaar.

Meer informatie over Lies en haar rijgkunsten vind je op haar facebookpagina of klik op de banner rechts op deze site.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.