Klein Geluk: tulpen plukken bij Annemieke’s Pluktuin

Ik begon mijn zoektocht naar klein geluk om de hoek. In Annemieke’s Pluktuin. Ik wist niet dat er zoveel soorten tulpen zijn in zoveel prachtige kleuren. Ik plukte zoveel ik kon dragen (en kwam er later achter dat er speciale draagdoeken liggen zodat ik nog véél meer had kunnen plukken. Wat een goed excuus om snel nog eens te gaan!).

Van plukken word je moe. Nee hoor, maar ik deed net alsof zodat ik kon neerploffen op het terras om te genieten van het uitzicht over het bloemenveld én de koffie en overheerlijke homemade appeltaart (ik hoorde ook iets over tosti’s….sssst!).

Kortom: van tulpen plukken (en appeltaart) word je héél gelukkig en dat gevoel houdt dagen aan omdat je je bos geluk gewoon mee naar huis neemt. Of weggeeft, want weggeven maakt nog gelukkiger dan zelf houden!

Woon je niet in de buurt en wil je toch zo’n mooi boeket? Annemieke verkoopt haar bloemen ook op de Noordermarkt in Amsterdam (zaterdag) en de vrijdagmarkt in Haarlem en Utrecht.

Annemieke’s pluktuin
Haarlemmerstraat 15-A
2182 HA Hillegom

Openingstijden: dagelijks 09.00-17.00 uur

Meer (actuele) info vind je op de website of op Facebook